Reisaanbieders

Op deze pagina vind u een overzicht van alle reisaanbieders die een fietsvakantie aanbieden langs de Drauradweg.

Vanaf 369,-

Vervoer naar Sillian of Lienz

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van vervoer om naar Sillian of Lienz te reizen. De meeste reisaanbieders stellen een arrangement samen waarin u met eigen vervoer naar de start van de Drauradweg moet reizen. Daarnaast hebben wij ook de andere mogelijkheden voor u op een rijtje gezet:

Villach vakantie in Oostenrijk

Drauradweg - 8 of 10 dagen

8 of 10-daagse fietsvakantie langs de Drauradweg 

vanaf 570,-

Ossiachersee in Oostenrijk

Drauradweg - 8 dagen

8-daagse fietsvakantie rondom 5 Karintische meren

vanaf 593,-

Fietsvakantie drauradweg

Drauradweg - 8 dagen

8-daagse fietsvakantie Drauradweg & Karinthië meren

vanaf 699,-

Eigen vervoer

De meeste georganiseerde fietsreizen voor de Drauradweg zijn op basis van eigen vervoer. Met uw eigen vervoer rijdt u naar Sillian of Lienz waar de vakantie kan beginnen. Meestal kunt u gratis parkeren bij het hotel of in sommige gevallen moet u een klein bedrag per dag betalen om te mogen parkeren in een nabij gelegen parkeerplaats. Wanneer de eindbestemming is bereikt wordt u met de bus opgehaald en weer terug gebracht naar de startplaats. Het kan voorkomen dat u per trein terug reist, maar dit is meestal niet het geval. Met de auto is het vanaf Utrecht ongeveer 10:15 uur rijden en de afstand bedraagt 1040 kilometer.

Fietsvakantie drauradweg

Meest geboekt

Eigen wijze reizen logo

Fietsreizen

De drauradweg door het Rosental in Oostenrijk
a

Fietsreizen

Drauradweg fietsvakantie
Logo van Fietsrelax

Fietsreizen

Met TUI fietsen door Oostenrijk
Logo TUI

Fietsreizen

Fital Reizen neemt je mee langs de drauradweg
Fital logo reizen

Fietsreizen

Vliegvakantie

Ook zijn er mogelijkheden om met het vliegtuig naar af te reizen. U vertrekt vanaf een luchthaven in Nederland, België of Duitsland en land in de Sloveense hoofdstad Ljubljana. Op de luchthaven van Ljubljana wordt u opgehaald met een busje en wordt u afgezet bij het hotel. De onderstaande reisaanbieder biedt een vliegvakantie aan wanneer u over de Drauradweg wil fietsen:

Fital Reizen neemt je mee langs de drauradweg
Fital logo reizen

Vliegvakantie

Drauradweg Trein

In het geval wanneer u geen auto ter beschikking heeft of simpelweg het niet ziet zitten om naar Lienz te rijden dan kunt u er altijd nog voor kiezen om met de trein te reizen. Vanaf Utrecht vertrekt u in een comfortabele ICE trein naar Oostenrijk. Afhankelijk van het aantal overstappen bent u in ongeveer 14 tot maximaal 16 uur in Lienz.

Er zijn verschillende trein reizen beschikbaar en daarom kunnen de overstap plaatsen verschillen. De meest voorkomende overstap plaatsen zijn München en Salzburg. De prijs voor een treinticket van Utrecht naar Lienz ligt ongeveer tussen de €110,- tot €120,-. Wij raden aan om de prijzen van de verschillende treinreis organisaties zoals de NS en de Deutsche Bahn goed om elkaar te vergelijken, zo betaal je nooit teveel!

Georganiseerde treinreis

Villach vakantie in Oostenrijk

Drauradweg - 8 of 10 dagen

8 of 10-daagse fietsvakantie langs de Drauradweg 

vanaf 630,-

Drauradweg fietsvakantie

Drauradweg - 8 dagen

8-daagse fietsvakantie langs de Drau (individueel)

vanaf 699,-

Met de Auto

Met de auto is het vanaf Utrecht ongeveer 10:15 uur rijden en de afstand bedraagt 1040 kilometer.